ТЪРСИМ ДИСТРИБУТОРИ
За повече информация:
Phone: +359 885 429 110
                 +359 893 441 191

Email: office@mudera.com

Последни обекти и
новини

Свържете се с нас

Офис и склад на Мудера ЕООД:
София, ж.к. Димитър Миленков 1528
ул. Димитър Миленков 83Б

Работно време:
Понеделник - Петък
от 08:30 до 17:30

 Phone: +359 885 429 110 +359 893 441 191
Email: office@mudera.com,
svilen.ivanov@mudera.com
Skype: Mudera_Office
Facebook

Дистрибутори

Свържете се с нашите дистрибутори в цялата страна... повече »

Често задавани въпроси

Как мога да изчисля цената на една сграда?.. повече »

Задайте въпрос

На всеки Ваш въпрос ще намерим правилният отговор и на всяка
една Ваша задача вярното решение.. повече »

Други сайтове

История

    Моля, почакайте

Въпроси за индустриални сгради Въпроси за жилищни проекти

Въпрос: Как мога да изчисля цената на една сграда?

Отговор: Обадете ни се и нека поговорим. С цел да  определим точната цена ние ще трябва да Ви зададем няколко въпроса за размера на сградата, архитектурния стил и предназначението и. Би било добре да попълните нашата анкетна карта. Тя ще ви помогне да се сетите и за неща, които до този момент не сте взимали под внимание. Освен това можете да използвате нашата заявка за оферта, след което наш представител ще се свърже с Вас.

Въпрос: Предлагате ли промоции?

Отговор: Зависи, избягваме всички измамни техники за продажба. Вместо това ние определяме реално цената на Вашите сгради и не се налага допълнително заплащане по време на изпълнението. Може да получите по добра цена за сграда, която вече сме проектирали и Вашият район  където се намира сградата, съвпада с района на вече проектираната.

Въпрос: Как да сключа най-изгодна сделка?

Отговор: За най-изгодната сделка е много важно да ни се доверите напълно. Ние ще проектираме, произведем,  доставим и монтираме Вашата сграда на най-изгодната цена. Добре би било да започнете проектирането през зимата, за да сме готови с проекта в началото на строителния сезон.

Въпрос: Колко издръжлива е вашата стомана?

Отговор: Когато става въпрос за стоманена сграда, по-голямата дебелина на метала не означава непременно по-голяма здравина. Тя е комбинация от дебелина, твърдост, дължина и разстояние между осите. Ние използваме твърда и високоустойчива стомана с гъсто разположено уребрение. Нашите стоманени конструкции имат почти два пъти по-голяма издръжливост от тези  на някои от нашите конкуренти. Благодарение на високата якост на нашата стомана се осигурява голямата здравина на конструкцията.

Въпрос: Как да проектирам сградата си? Имам  ли нужда от конструктор?

Отговор: Можете да работите с нашия Мудера екип от конструктори. Той има продължителен опит в проектирането на стоманени конструкции и може да Ви помогне да планирате Вашите сгради така, че да бъдат с оптимална цена, функционалност и естетична външност. Ако Вашият проект се нуждае от допълнителни дизайнерски умения той може да бъде проектиран в нашия  корпоративен офис. По този начин обслужваме повечето от нашите клиенти. Важно е да се свържете с нас преди да започнете проектирането, за да ви изготвим поне първоначална оферта. Тя ще Ви бъде като ориентир за разхода на метал на квадратен метър. Сигурни сме, че трудно бихте намерили по-конкурентно предложение. Ние ще Ви проектираме финансово изгодна метална сграда, отговаряща на нормативната уредба и Европейското законодателство.

Въпрос: Мога ли да ви посетя?

Отговор: Разбира се! Ще се радваме да ви видим. Ако е възможно се обадете предварително, за да се уговорим. Въпреки това сте добре дошли и без уговорен час.

Въпрос: Мудера ЕООД има ли анулирани проекти? Директно от фабриката ли купувам?

Отговор: "Не" е отговорът и на двата въпроса! Прекратяването на дейността е тактика, използвана за създаване на натиск върху клиентите, за да купуват  по-бързо. Специалистите ни работят единствено по наши проекти. Нашите сгради са уникални, тъй като ние спазваме всички строги изисквания, измервания, стандарти и предписания за всяка една част от Вашата конструкция: основни и вторични елементи, съединения, клипсове и заварки в структурата на сградата. Всички производители, натоварени със задачата да спазват нашите строги стандарти, са уважавани компании, които са от много години в този бизнес. Огромните количества стомана закупена от тях ни позволяват да предлагаме най-изгодните цени на пазара.

Въпрос: До къде доставяте стоките си?

Отговор: Мудера ЕООД доставя до всички точки на страната.

Въпрос: Към кого мога да се обърна, ако имам въпроси по време на строежа?

Отговор: Техническият ни отдел е на Ваше разположение, за да отговори на всички Ваши въпроси и да Ви помогне по време на строителството.

Въпрос: Трудно ли е да построя стоманена сграда сам?

Отговор: Голям процент от хората, които купуват предварително проектирани стоманени сгради от нас ги построяват самостоятелно. Свързването на елементите на сградата се извършва без заварки с цел лесно сглобяване. Нашият екип има дългогодишен опит в построяването на стоманени сгради и затова може да Ви помогне във всяка ситуация. Ако имате въпроси по време на процеса на изграждане, ние предлагаме безплатна консултация.

Въпрос: Колко време минава докато сградата ми се достави?

Отговор: Ние проектираме всяка сграда индивидуалнo. Поради тази причина времето за доставка варира въз основа на размера и сложността на Вашата конкретна поръчка. Наш колега или ръководител на проекта [PП] може да Ви даде по-добра представа какво да очаквате, в зависимост от Вашия конкретен проект.

Въпрос: Как доставяте сградата и дали я разтоварвате?

Отговор: Обикновено нашите сгради се доставят с камион. Всички материали са опаковани върху палети. Ние не предлагаме разтоварване на сградите, поради причини свързани с отговорността. Препоръчва се да си осигурите мотокар или кран за дните, в които се очаква доставката на сградата.

Въпрос: Как мога да бъда сигурен, че всички части за сградата ми са били доставени?

Отговор: При разтоварването получавате списък на всички части на Вашата сграда. Силно ви препоръчваме да им направите проверка при разтоварването. В противен случай имате 5 дни, за да проверите инвентара си и да докладвате пред нас, ако има липсващи части, за да Ви ги изпратим.

Въпрос: Какво да направя, ако не мога да издигна сградата сам?

Отговор: Екипът на Мудера ЕООД е готов да ви помогне. Обадете ни се или попълнете формата за контакт и ние скоро ще се свържем с вас, за да обсъдим  проекта Ви в детайли.

Въпрос: Ще отговаря ли стоманената ми сграда на местните строителни норми?

Отговор: Всички наши сгради са сертифицирани в съответствие с националните и международни строителни норми. Всяка сграда пристига с професионални  инженерни  планове и придружаващи документи, удостоверяващи, че тя отговаря на местните строителни изисквания.

Въпрос: Кой ще издигне моята стоманена сграда?

Отоговор: Стоманените ни сгради имат лесни за следване монтажни чертежи и ръководства за построяване. Много клиенти избират да построят сградите си сами, докато други избират нашия екип да управлява този процес от проекта.

Въпрос: Мога ли да поставя прозорци или врати на сградата си?

Отговор: Нашите стоманени сгради предлагат голямо разнообразие от врати, прозорци, капандури и други елементи, които могат да бъдат поръчани за Вашата сграда. Посъветвайте се с Вашия Мудера конструктор на стоманени сгради за подробности.

Въпрос: Мога ли да спестя пари, ако организирам сам строителните работи?

Отговор: Използвайки нашите услуги за строителен мениджмънт ние ще намерим трите най-изгодни оферти от подизпълнители, за да предложим най-конкурентни цени за Вашия проект. Рискът за собственика е допълнително облекчен, благодарение на гарантираното ценообразуване от "Мудера" ЕООД.