ЗАТВОРИ

ВСИЧКО ЗА ПОКРИВА

СТЪПКИ ПРИ ИЗБОРА НА ПОКРИВ


 
Стъпка 1 - планиране
 
 
Добрият план гарантира рентабилната цена и времето за изпълнение на монтажа на новия покрив, затова му отделете достатъчно време и обмисляне.
 
1. Избор на материал
Факт е че, най-важната част от строителството на нов дом е изборът на правилния материал за покрива. Запитайте се какви характеристики искате да притежава Вашият покрив: трайност, лесен монтаж, модерна или по-традиционна визия. Съобразете бюджета си с качествата, на които държите и се консултирайте със специалисти по отношение на архитектурните изискванията свързани с избора на материал. Нашата препоръка е да изберете покрив от метал, не само защото сме най-големия доставчик на системи за метални керемиди в България и вярваме в продуктите си, а най-вече защото безкрайните му предимства пред всички останалите покривни материали са достатъчно основание да вземете много лесно решение. 
 
Ето и някои от предимствата на системата от метални керемиди:
 
 • дълъг живот, заради качественото покритие предпазващо от корозия
 • гаранция от 20 до 50 години
 • перфектна водоплътност
 • не шумят при валеж от дъжд
 • не се чупят при градушка
 • тегло само от 4,5 кг/кв.м, което означава по-добра устойчивост при земетресение и по-малко натоварване върху конструкцията на цялата страда
 • малкото тегло намалява бюджета за дървена конструкция на покрива
 • много лесен монтаж, предлагаме монтажни планове, ако имате желание да монтирате сами - академия " Направи си сам"
 • система подходяща за стари и нови покриви
 • подоходящ за всички покриви с наклон над 14 градуса.
 • не изискват поддръжка, не образуват мухъл, мъх и не задържат органични остатъци
 
2. Избор на модел и цвят за металния покрив
Разгледайте моделите и цветовете на металните керемиди които предлагаме. 
 
3. Изчисляване на разходите и получаване на оферта с детайлни цени
На база на архитектурата и площта на Вашият покрив, от нас ще получите най-рентабилната оферта за материали и монтаж.
Скиците и техническите чертежи на Вашата къща ще ни помогнат да изчислим по-бързо и по-точно офертата.  
Ако имате скица в електронен формат, можете да ни я изпратите заедно със запитването си до нас. 
 
Стъпка 2 – Направете контакт
 
Вие строите нова къща?
При проекта за нова къща можете да избирате от много различни покривни материали, обшивки, водоотвеждащи системи и аксесоари.
Преди да сте подписали договорът за доставка и монтаж на материали, проверете внимателно дали в офертата на строителя са включени всички елементи и аксесоари на покривната система. Елементи като обшивки, крепежи, вентилационни елементи и др.
 
Реновирате стара къща?
Ваше е решението дали покривната система и монтажът ще бъдат направени от нас или ще се обърнете за покупка към дистрибутор, и отделно ще сключите договор за монтаж. Ако изберете второто, ние Ви съветваме да поискате от нашите дистрибутори контакти на професионални монтажници.
Съобразете кога да направите поръчката си за доставка с графика на Вашия строеж, и поръчайте материалите поне 1 месец предварително. Поръчаните материали ще бъдат доставени до адрес и дата посочени от Вас.
 
Стъпка 3 и 4 – Производство и доставка
 
 
След като направите поръчката, производството и доставката на материалите отнема до 1  седмици, в зависимост от избрания модел и цвят.
 
В момента можем да Ви предложим промоционална цена за система метални керемиди Елегант на склад, които можете да закупите веднага.
 
Преди материалите да пристигнат, моля уверете се, че сте осигурили достатъчно място за разтоварване на обекта. Консултирайте се с нас, ако не сте сигурни колко място Ви трябва.
 

 

Обикновено металните керемиди могат да престоят на открито опаковани или неразопаковани не повече от месец. Задължително съхранявайте пакетът с метални керемиди под наклон, за да може събраният конденз или дъждовна вода да се оттичат свободно или да се изпарят.
 
Стъпка 5 - Монтаж
 
 
Времето за монтаж зависи от състоянието на подпокривната конструкция, размера на покрива и неговата форма, комините, покривните прозорци и броя на аксесоарите. Обикновено монтажът на покривна система от метални керемиди отнема между 1 и 2 седмици. 
 
Монтажът на покрива се състои от:
Демонтаж и премахване на старият покрив (при реновация)
Ремонтиране или подмяна на подпокривната конструкция (при реновация)
Монтаж на антикондензно фолио, метални керемиди, обшивки, уплътнения, комини и покривни прозорци
Монтаж на водоотвеждаща система и система за покривна защита като стълби, снегозадържане и др.
Почистване
 
Назависимо дали изберете да монтирате покривът си сами или да наемете подизпълнители, погрижете се за безопасността на строителния обект. 
 
Ако желаете да монтирате покрива си сами, или имате монтажна бригада, ние ще ви предоставим подробни инструкции за монтаж и обучение при необходимост.
 
Най-лесният начин да подмените стария си покрив или да изберете нов, е да ни отправите запитване и да се консултирате с нашите експерти. Ще получите оферта за цялостна система от метални керемиди, обшивки, уплътнения, аксесоари, водоотвеждаща система и снегозадържане. Ние ще Ви съдействаме през всички стъпки от планирането до инсталацията. Можете да се свържете с нас онлайн или по телефона.
 
Желаем Ви успех в начинанието!