Начало  »  Покривни системи  »  Покрив от двоен фалц  »  Титан цинк  »  Титан цинк  
ТЪРСИМ ДИСТРИБУТОРИ
За повече информация:
Phone: +359 885 429 110
                 +359 893 441 191

Email: office@mudera.com

Последни обекти и
новини

Свържете се с нас

Офис и склад на Мудера ЕООД:
София, ж.к. Димитър Миленков 1528
ул. Димитър Миленков 83Б

Работно време:
Понеделник - Петък
от 08:30 до 17:30

 Phone: +359 885 429 110 +359 893 441 191
Email: office@mudera.com,
svilen.ivanov@mudera.com
Skype: Mudera_Office
Facebook

Дистрибутори

Свържете се с нашите дистрибутори в цялата страна... повече »

Често задавани въпроси

Как мога да изчисля цената на една сграда?.. повече »

Задайте въпрос

На всеки Ваш въпрос ще намерим правилният отговор и на всяка
една Ваша задача вярното решение.. повече »

Други сайтове

История

    Моля, почакайте

Титан цинк

Основни предимства
  • Живот на ламарината минимум 100 години
  • Подходяща за музей, църкви, хотели, обществени сгради и др.
  • Не се окислява и не променя цвета си
Описание на продукта

Качествата на Титан цинка
Качествата на Титан цинка са в основата на архитектурната изразителност.

Естетика
Цинка предлага отличителен и оригинален външен вид на повърхността. Този топъл, светъл, силно изразителенн материал отговаря на играта на светлината, цветовете му се сменят, отразявайки променящите се нюанси на небето.
Поради своята механична  и естетическа гъвкавост служи за създаването на оригинални, понякога неочаквани, но винаги успешни комбинации  с други материали: дърво, тухли, цимент, стъкло и др.


     

Ковкост

Архитектите имат неограничени творчески възможности, които могат да бъдат перфектно изявени, чрез решения от Титан цинк. Материалът може да приеме всякаква форма. Той  може да се сгъне и да оформи гънки с малки радиуси и да образува сложни фигури, които трудно биха се получили  с други материали.

Оптимална инвестиция
Титан цинкът не е податлив на  корозия: той се предпазва чрез  формирането на патина, която гарантира  изключително дълъг живот (до 40 години в агресивна градска среда до 100 години в защитена среда в селските райони). Той  не се нуждае от поддръжка. Цинкът  продължава самостоятелно  да развива защитен слой през целия си живот и да възстановява  несъвършенствата  и драскотините по повърхността си.

Лесен за спецификация
Титан цинкът може да бъде инсталиран при наклон от 2 до 90 градуса. Той позволява  разнообразна гама от строителни оформления със  сложни детайли, които е невъзможно да се реализират с други материали. Титан цинкът се адаптира към местните професионални особености, към  регулацията  или към изискванията за комфорт, специфични за всяка сграда.
 

Акустични  свойства на Титан цинка
Традиционните системи от Тинан цинк осигуряват високо ефективна шумоизолация срещу шум (от пътния трафик, от самолетите  и т.н.). Техните акустични характеристики са допълнително подсилени от увеличаването  на дебелината на топлоизолацията, поради по-строгите правила за топлоизолация на външните фасади. Титан цинкът също така има по-добри акустични качества свързани с  въздействието шумове като тези, породени от дъжда в сравнение с по-твърди сплави (алуминий, стомана и т.н.).

Натурален и подходящ за рациклиране
Като първичен природен материал цинкът може да се рециклира неограничено, което облагодетелства всички участници по производствената верига