Начало  »  Покривни системи  »  Покрив от двоен фалц  »  Мека ламарина с полиестерно покритие  »  Мека ламарина с полиестерно покритие  
ТЪРСИМ ДИСТРИБУТОРИ
За повече информация:
Phone: +359 885 429 110
                 +359 893 441 191

Email: office@mudera.com

Последни обекти и
новини

Свържете се с нас

Офис и склад на Мудера ЕООД:
София, ж.к. Димитър Миленков 1528
ул. Димитър Миленков 83Б

Работно време:
Понеделник - Петък
от 08:30 до 17:30

 Phone: +359 885 429 110 +359 893 441 191
Email: office@mudera.com,
svilen.ivanov@mudera.com
Skype: Mudera_Office
Facebook

Дистрибутори

Свържете се с нашите дистрибутори в цялата страна... повече »

Често задавани въпроси

Как мога да изчисля цената на една сграда?.. повече »

Задайте въпрос

На всеки Ваш въпрос ще намерим правилният отговор и на всяка
една Ваша задача вярното решение.. повече »

Други сайтове

История

    Моля, почакайте

Мека ламарина с полиестерно покритие

Основни предимства
  • Гаранция 30 години!
  • Цветова гама - 18 цвята
  • Най-изгодното решение за Вашият покрив!
  • Красота и естетика
  • При правилен монтаж, без проблеми за покрива следващите 30-40 години
  • Шведска стомана
Описание на продукта

Покривите от двоен фалц от мека стоманена ламарина с полиестерно покритие предлагат възможности, както никои други,  за забележителни покривни дизайни, които устояват на времето.

Покриви с двоен фалц и панелни покривни системи

В края на XIX век поцинкованата стоманена ламарина често е била използвана за покривен материал, като по-късно била боядисвана на място. Днес се използва основно предварително боядисаната стоманена ламарина и лидер сред производителите им са Шведските производители.
По принцип всяка сграда може да бъде покрита със мека стоманена ламарина с полиестерно покритие, което ги прави предпочитан избор не само за собствениците на имоти, но и за архитектите, които оценяват високата гъвкавост, която прави материала подходящ за комбиниране с различни строителни материали, като в същото време дава неограничени възможности за създаване на смели покривни дизайни.

Днес покривите с двоен фалц са доминиращия вид сред покривните системи от стоманена ламарина с полиестерно покритие. Стандартното разстояние между шевовете  е 600 mm, което определя ширина на листа от 670 mm.
Има много причини за избора на със мека стоманена ламарина с полиестерно покритие за строителен материал. Те могат да бъдат използвани с търговско, промишлено или жилищно приложение, където фактори като външен вид, противопожарна безопасност, механична издръжливост и дълъг живот са важни определящи фактори, за които мека стоманена ламарина с полиестерно покритие са най-подходяща алтернатива. Мека стоманена ламарина с полиестерно покритие е подходяща за рециклиране на 100% , което ги определя, като екологичен продукт.
Покривните системи с двоен фалц са подходящи за реновирането на покриви и могат да се комбинират с екстра топлоизолация.
За случаите в които стоманеният покрив трябва да се обвърже със старата покривна традиция, покривите от двоен фалц също представляват възможност. Те не само придават нов облик на покрива, но и имат подсилваща функция, която е полезна за сгради подложени на силен вятър.
За стръмни покриви с наклон 14 градуса системата може да се използва не само за покривно покритие, но и за това, че са лесни за монтаж и могат да бъдат свързани на място.

Сравнение между меката стоманена ламарина и цинк

Меката стоманена ламарина с полиестерно покритие е перфектна за покриви с двоен филц. Може да се  поставя, точно по същия начин, като цинк или мед. Благодарение на големия избор от цветове(основно предимство), много частни  клиенти и професионалисти се интересуват от тези покривни решения. Тази конкурентна алтернатива на цинка и  медта може да се адаптира  към всякакъв  вид  околната среда: градски, крайбрежен  и провинциален.

 


Слънчев Бряг

Слънчев Бряг